Home

Tijd om in actie te komen!!

We weten dat we een aantal zaken moeten veranderen. Hoge groei scenario’s, natuurlijk, als we erin geloven.  Voor de meesten van ons gelden nieuwe omstandigheden. Lage groei, prijsdruk, lagere winstgevendheid en meer concurrentie. We werken aan groei  door nog meer innovatie, we werken aan  winstgevendheid door “out of the box” naar kosten te kijken;  we  werken aan onze extra online sales (waaronder verbetering prestaties in de zoekmachines). We gaan  het  anders doen!
We werken er graag samen met u aan. Bel Bob Fetter op 06-22504136.

Onze tarieven passen bij  de nieuwe  regels van het spel! Lees meer onder het kopje columns en artikelen.

Bob Fetter

Bob Fetter

Download de meest recente column: Nieuw leiderschap

Intersumma

Intersumma werkt meer dan vijftien jaar met haar klanten aan het vergroten van controle over het commerciële proces met het verhogen van effectiviteit en efficiency met betere winstgevendheid als resultaat. Startpunt van de activiteiten is klantoordeel, de visie van de opdrachtgever en processen als: visie en visie-ontwikkeling, platform voor new business, CRM audit en implementatie, account- en project management, marketingresearch waaronder klanttevredenheid en medewerkertevredenheid, strategische pricing, marketing mix activiteiten, SEO (Search Engine Optimization) en programma’s voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Intersumma werkt voor klanten in zakelijke dienstverlening en bouw en industrie, voor banken en verzekeringsmaatschappijen en farma, healthcare en patiëntenverenigingen.

MVO

We werken met passie en betrokkenheid aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent voor ons dat er ruimte is voor mensen, milieu en welzijn. We streven ernaar waarden en normen te kiezen die daarin passen. Graag nodigen wij u uit om  met ons van gedachten te wisselen. Via het contactformulier of de bovengenoemde 06.